ΤΗΛΕΦΩΝΟ
+123 456 678 890
E-MAIL
info@mysite.com
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Mon. - Fri. 11AM - 19PM

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ

Επισκευές Ηλεκτρικών Συσκευών & Εγκατάσταση

Οι συνεργάτες μας, στο Τεχνικός Αθήνα αναλαμβάνουν το service οικιακών συσκευών άμεσα, γρήγορα και σε προσιτές τιμές. Ως εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες όλων των εταιρειών ηλεκτρικών συσκευών επιδιορθώνουμε οποιαδήποτε βλάβη έχει υποστεί μια συσκευή. Ο Τεχνικός Αθήνα πραγματοποιεί επισκευές ηλεκτρικών συσκευών σε Αθήνα, Νέα Ιωνία, Χαλάνδρι, Νέα Ερυθραία, Αιγάλεω, Ζωγράφου, Άγιοι Ανάργυροι, Αχαρνές, Καλλιθέα, Περιστέρι, Πειραιάς, Ηλιούπολη, Αγία Παρασκευή.

 Ο φούρνος δεν ζεσταίνει;

Μια επισκευή ηλεκτρικής κουζίνας επιβάλλεται, όταν μένεις χωρίς φούρνο για πολύ καιρό. Και το χειρότερο είναι ότι οι περισσότεροι από εμάς δεν έχουμε ιδέα από πού να αρχίσουμε να ψάχνουμε για την λύση του προβλήματος.

Το πλυντήριο ρούχων δεν λειτουργεί;

Ο Τεχνικός Αθήνα έχει τη λύση. Ένας εξειδικευμένος επαγγελματίας έρχεται άμεσα στο σπίτι σας για να να σας βοηθήσει στην επισκευή πλυντηρίου ρούχων ώστε να απολαμβάνετε το σπίτι σας όλες τις ώρες.

Χρειάζεστε μια επισκευή οικιακών συσκευών από αξιόπιστους ειδικούς;

Έχετε έρθει στο σωστό μέρος.

Η επισκευή ηλεκτρικών συσκευών αλλά και η συντήρηση τους είναι μια πολύ σημαντική διαδικασία και απαιτεί έναν επαγγελματία για να επισκευάσει την βλάβη άμεσα και αξιόπιστα. Κάθε τεχνικός ηλεκτρικών συσκευών του Τεχνικός Αθήνα αναλαμβάνει οποιαδήποτε ζημιά με επαγγελματισμό, συνέπεια και σεβασμό στις ανάγκες σας. Παρέχουμε γρήγορη, αποτελεσματική και προσιτή επισκευή σε πλυντήρια ρούχων, κουζίνες, ψυγεία, ψύκτες και πλυντήρια πιάτων. Εργαζόμαστε από την Αθήνα μέχρι την Θεσσαλονίκη, την Καλαμάτα και την Λάρισα. Αναλαμβάνουμε το service οικιακών συσκευών Bosch, Siemens και γενικά όλες τις μάρκες.

Εγγυόμαστε την υψηλότερη ποιότητα των εργασιών μας.