ΤΗΛΕΦΩΝΟ
+123 456 678 890
E-MAIL
info@mysite.com
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Mon. - Fri. 11AM - 19PM

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΡΟΥΧΩΝ

Επισκευή Πλυντηρίου Ρούχων Οικιακών & Επαγγελματικών

Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας στις επισκευές ηλεκτρικών συσκευών, αναλαμβάνουν άμεσα, γρήγορα και σε προσιτές τιμές τις επισκευές επαγγελματικών πλυντηρίων ρούχων αλλά και οικιακών σας σε όλες τις περιοχές της Αττικής. Ερχόμαστε κοντά σας και είμαστε έτοιμοι να διορθώσουμε τυχόν δυσλειτουργίες. Αναλαμβάνουμε την επισκευή πλυντηρίου ρούχων σε όλα τα μοντέλα και από όλες τις μάρκες όπως  Bosch, Brandt, Siemens κα. Είμαστε πλήρως εξοπλισμένοι και πιστοποιημένοι τεχνικοί στις επισκευές πλυντηρίων.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο αγχωτικό από μια κατεστραμμένη συσκευή, και αν έχετε δοκιμάσει ποτέ να πλύνετε με το χέρι έστω και μια πετσέτα, θα γνωρίζετε ότι ένα ελαττωματικό πλυντήριο είναι μία από τις πιο ενοχλητικές βλάβες που μπορεί να υποστεί ένα νοικοκυριό.

Εγγυημένη ποιότητα εργασίας στην επισκευή πλυντηρίων! 

Εάν το πλυντήριο σας δεν λειτουργεί σωστά, ο Τεχνικός Αθήνα αναλαμβάνει να σας βοηθήσει στην επισκευή του και την σωστή λειτουργία, με συνέπεια, αξιοπιστία και σεβασμό στις ανάγκες σας.  

Το να χαλάσει το πλυντήριο σημάνει μια πραγματική καταστροφή σε μια οργανωμένη ή πολυμελής οικογένεια σας καταλαβαίνουμε!

Επισκευές που γίνονται για να διαρκέσουν

Οι τεχνικοί πλυντηρίων του Τεχνικός Αθήνα έρχονται στο σπίτι σας με ένα τηλεφώνημα και αντιμετωπίζουν οποιοδήποτε πρόβλημα υπάρχει στη συσκευή σας. Ένας εξειδικευμένος τεχνικός θα αναλάβει την επισκευή της και δεν θα μείνετε ούτε μια μέρα με βρώμικα ρούχα. Επίσης θα λάβετε συμβουλές συντήρησης από έναν ειδικό καθώς οι τεχνικοί μας δεν φτιάχνουν απλώς τις συσκευές. Συμβουλεύουμε τους πελάτες μας σχετικά με το πώς να φροντίζουν το πλυντήριο με μακροπρόθεσμα οφέλη.